Primo Defensis

30 caps Uw Voordeel 15%

Primo Defensis
euro 27.25 euro 23.16 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Primo Defensis

Eigenschappen
De Streptococcus salivarius is een bacterie die van nature aanwezig is in de mondholte. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat de Streptococcus salivarius K12 “baceriocines” produceert2. Bacteriocines zijn stoffen die in staat zijn om andere bacteriën te elimineren, waaronder bacteriën die ziekteverwekkend kunnen zijn (S. Pneumonia, S. Pyogenes, Haemophilus Influenzae, Moraxella Catharrhalis).
De troef van Trenker
Primo Defensis TRENKER® bevat een specifieke soort, namelijk Streptococcus salivarius K12, die oorspronkelijk geïsoleerd is uit de mondholte van een kind resistent aan keelontstekingen.
Met Primo Defensis TRENKER® wordt de neus-, oor- en keelholte op natuurlijke en progressieve wijze gekoloniseerd met de Streptococcus salivarius K12. Op die manier vormt Primo Defensis Trenker een “eerste beschermende barrière” tegen de verspreiding van slechte bacteriën naar de neus, keel en oren. Dit unieke en natuurlijke voedingssupplement bevat ook vitamine D dat het immuunsysteem boost.

Bewezen resultaten
Klinisch bewezen effectiviteit met de stam Streptococcus salivarius K12 na 3 maanden
-97% Antibioticagebruik1
-96% Keelontstekingen1
-89% Verkoudheden3
-72% Oorontstekingen4

Gebruik
1 zuigtablet per dag voor het slapen gaan, na het poetsen van de tanden.
Verpakking van 90 zuigtabletten : 3 maanden
Verpakking van 30 zuigtabletten : 1 maand
Voorzorgen
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Geen vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren in de originele verpakking op een koele, droge plaats.
Bestanddelen
Ingrediënten per tablet:
Streptococcus salivarius K12 : 1 miljard
Vitamine D3 : 7.5 μg

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review