Ven Healthcare

Reeds 30 jaar doen wij (Jan Ven en Carina Geens) elke dag ons best om ons clienteel zo goed mogelijk te ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring en scholing kunnen we het verschil betekenen voor jouw gezondheid!

Binnen onze praktijk maken we gebruik van verschillende methoden om te achterhalen waar eventuele tekorten of disbalansen zich bevinden. Hiervoor maken we onder andere gebruik van de LBA/HBL bloedanalyse en het ASYRA bioresonantieapparaat. verdere informatie over deze toestellen vind u op deze site.

Uitgebreide scholing in de homeopathie, fytotherapie en energetische geneeswijzen zorgen ervoor dat we via een hollistische aanpak aan uw problemen kunnen werken. We kijken verder dan louter de symptomen en gaan op zoek naar de oorzaak van bepaalde problemen. Het lichaam wordt aanzien als een geheel. Klachten kunnen een dieper liggende oorzaak hebben, die op het eerste zicht niet direct verbonden is met het probleem dat zicht stelt.

Voor ons is elke persoon uniek. Dezelfde klacht kan bij twee verschillende mensen een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend behandeld te worden.  
Onze praktijk maakt gebruik van natuurlijke supplementen en diverse behandelmethoden om iedereen een persoonlijke zorg op maat te bieden.

Verder hebben we sinds kort ook een orthomoleculair therapeut (Bert De Ridder) in onze praktijk om ons team te versterken en een nog completere zorg te voorzien.